Vergaderbreaks & Omgeving

Onze vergaderlocaties bevinden zich op Speelboerderij Elsenhove, een boerderij gelegen in het gelijk genaamde recreatiegebied in Groengebied Amstelland. In het gevarieerde landschap van de Middelpolder wisselen weide, beplanting, water en moerasgebieden elkaar af. 

Gelegen op een steenworp afstand van Amsterdam is de grote hoeveelheid rust en ruimte op onze locatie bijna ongekend voor een plekje in de Randstad.

vergaderbreaks landelijk vergaderen elsenhoveVergaderbreaks op eigen terrein

Elsenhove biedt meer dan alleen een ruimte voor een zakelijke bijeenkomst. Er zijn diverse mogelijkheden voor een ontspannen en inspirerende onderbreking van uw meeting. Maak bijvoorbeeld even een wandeling over de prachtig onderhouden boerderij en ontmoet alle aanwezige boerderijdieren. Een groot eigen terrein staat tot uw beschikking!

Vergaderbreaks in de directe omgeving

vergaderbreaks vergaderlocatie elsenhove amstelveen landelijk vergaderenDe vergaderlocatie ligt middenin het recreatiegebied Elsenhove, een zeer afwisselend gebied dat een fraai beeld geeft van de natuurlijke omgeving van Amstelveen zoals die in de loop der eeuwen is ontstaan. Gun uzelf een wat langere break en maak een wandeling over het natuurterrein vol vogels en fraaie planten. Deze wandeling heet de Elsenhove-route en is ongeveer 1,5 kilometer lang. U kunt, buiten het broedseizoen, tussen het vee door lopen.

Wilt u liever een tocht per fiets maken? Ook dat kan. In de nabije omgeving zijn diverse uitgezette fietsroutes. Zo is Elsenhove bijvoorbeeld het start- en eindpunt van een mooie fietstocht van circa 16 km door Amstelveen. U kunt de route hier downloaden.

Restaurants op loopafstand

In de nabije omgeving zijn veel restaurants om de dag af te sluiten met een borrel of diner. Neem bijvoorbeeld de restaurants aan de Amstelzijde in Ouderkerk aan de Amstel – op minder dan 1 km afstand. Er zal zeker een gelegenheid voor u bij zijn waar u aan de Amstel de dag op een heerlijke manier kunt nabespreken.

vergaderlocatie elsenhove amstelveen vergaderbreaks

Keuze genoeg aan de Amstelzijde in Ouderkerk!